Swiss som søsætningskunde for CSeries

cs100-swiss-livery-courtesy-bombardierBombardier oplyser, at Swiss International Air Lines bliver det første flyselskab der kan sætte Bombardiers CSeries i drift i første halvdel af 2016.

Producentens CS100 bliver præsenteret på Paris Air Show i juni og herfra fløjet direkte til Zürich som led i en præsentation for de schweiziske aktionærer.

Nyheden blev præsenteret samtidig med, at Bombardier præsenterede sit nettoresultat på 100 millioner dollars for første kvartal, hvilket er en nedgang på 13%.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.