Swiss tester mobilsamtaler

2

swiss boeing b777-300ER fly lufthavnLUFTFART: Swiss tilbyder mobilsamtaler på sine nye Boeing 777. Passagererne vil få valget mellem tre datapakker på First, Business og Economy Class, som gør det muligt at surfe og sende e-mails – og tale i telefon.

Swiss tilbyder også muligheden for mobilsamtaler ombord i en etårig prøveperiode.

For at imødekomme de rejsendes forskellige behov vil Swiss tilbyde tre datapakker: I sine konstante bestræbelser på at opfylde kundernes behov, overvejer flyselskabet at udvide denne inflight internet forbindelse til resten af ​​sin langdistancefly flåde, dvs. Airbus A330 og A340 fly.

Ud over muligheden for at surfe ombord, vil Swiss også tilbyde sine passagerer at foretage telefonopkald i en etårig forsøgsperiode og vil nøje vurdere feedback fra kunder.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Swiss tester mobilsamtaler"

Notify of
avatar
peter g
peter g

DET BEDSTE VILLE VAERE AT OPSAETTE TELEFONBOKSE I KABINEN, SAA VI ANDRE KAN FAA LIDT FRED. DER ER MANGE DER TALER MEGET OG HELE TIDEN, HOEJT OG AT FORESTILLE SIG EN FLYREJSE HVOR PERSONEN VED SIDEN AF/FORAN/BAGVED TALER MED FAMILIE ELLER FIRMA – NON STOP – NEJ TAK.

Howard
Howard

Det er vel også gjerne forskjeller i kultur mht. det å snakke i telefon. Kanskje LH group vil styre Swiss til å bli et flyselskap for de snakksalige og taletrengte, og så kan Lufthansa være for dem som ønsker litt mer privat og stille tid om bord til arbeide og avslappning.?

wpDiscuz