Tab for turismen i Paris

Chinese tourists in ParisAntallet af turister, som besøger Frankrigs hovedstad, er mindsket kraftigt efter terrorangrebene sidste år.

Hertil kommer, at turismen netop nu hæmmes yderligere af strejkerne og de ind imellem voldsomme protester mod en kontroversiel arbejdsmarkedsreform, hævder turistbranchen.

Blandt de japanske turister mindskedes antallet af hotelbookinger i årets første kvartal med hele 56% i forhold til samme periode året før. De russiske bookinger er reduceret med 35% og de kinesiske med 14%, oplyser Paris Turistråd.

I en orientering skriver turistrådet, at nedgangen er en ’katastrofal konsekvens’ af terrorangrebene i november, da 130 personer blev dræbt og i januar, da blandt andet personalet på satirebladet Charlie Hebdo blev angrebet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.