Tæt på udsolgt af ferierejser fra Billund

apollo ferieSalget af sommerferier ud af Billund Lufthavn går stærkt hos Apollo, som nu er tæt på udsolgt af sommerrejser.

Otte ud af ti rejser er solgt, selv om der er et par uger til feriesæsonen for alvor skydes i gang.

Specielt Parga og Lefkas er populære destinationer. Her er ni ud af ti rejser langet over disken med afrejse i de typiske sommerferieuger.

”Hvis man lurepasser lidt på sommerferien, men stadig forventer at skulle af sted og har specifikke krav til hotel og destination, så tror jeg, man skal begynde at kigge sig lidt omkring,” mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

“Vi forventer ikke, at priserne bliver lavere, end de er lige nu. Der er tværtimod sandsynlighed for, at de kommer til at stige, når sommerferien først skydes i gang, fordi der er stor efterspørgsel – også fra vores nabolande, som tiltrækkes af de samme destinationer.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.