Tankeløse passagerer lukkede Københavns Lufthavn

2
Øget sikkerhed i Københavns Lufthavn
Arkivfoto fra Københavns Lufthavn. Foto: Preben Pathuel.

LUFTHAVNE: Rejsende skal i denne tid ikke tale om bomber i lufthavne. Det gjorde to passagerer i går i Københavns Lufthavn – så blev Terminal 3 evakueret og de to rejsende blev anholdt.

To mandlige passagerer, der i går skulle til Paris og Frankfurt, kom i går til afhøring hos Københavns Politi efter malplaceret ”bombe-spøg,” der førte til evakuering af Terminal 3. Det skriver eb.dk

De to mænd kender hinanden, men skulle rejse til hver sin destination og stod i køen til check-in og snakkede på engelsk om, at den ene havde en bombe i kufferten.

Det blev overhørt af en person, der alarmerede politiet.

”Vi besluttede at lade passagerens kuffert stå, så den kunne undersøges nærmere,” siger Steen Hansen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.dk

De to mænd blev anholdt indtil det kunne afklares, om der var hold i ‘bombe-truslen’ og lige nu overvejer politiet, om de to kan sigtes for noget strafbart.

”De har sagt det i spøg, men man skal være meget varsom med at spøge med den slags, siger Steen Hansen og tilføjer: ”De afhøres grundigere nu, og så må vores jurister tage stilling til, om de skal sigtes for noget.”

Terminal 3 blev evakueret og forsvarets bombeeksperter blev tilkaldt for at undersøge de rejsendes kufferter. En gennemlysning viste intet mistænkeligt, og alarmen kunne afblæses.

I en kommentar siger Lars Lemche fra Københavns Lufthavns presseafdeling til standby.dk: ”Vi må ikke sortliste passagerer, der har lavet uheldige kommentarer. Men i de her tider skal man opføre sig ordentlig i en lufthavn, og der er visse ord, man ikke bruger.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Tankeløse passagerer lukkede Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Jørgen pedersen
Jørgen pedersen

Man kunne jo også vælge, at tage det lidt mere roligt og rette henvendelse til vedkommende “spøgefugl” og finde ud af hvad han er for en…evt. tage ham og kufferten til side.
Det er næppe sandsynligt, at en terrorist vil fortælle, at han har en bombe i kufferten.

Nomen Nescio
Nomen Nescio

Kan kun give dig ret. Mage til massehysteri. Agtpågivenhed er ikke det samme som paranoia…

wpDiscuz