Thomas Cook salg tæt på

Beslutningen træffes efter al sandsynlighed på et bestyrelsesmøde den 10. august, lyder det fra Arcandor-talsmanden Gerd Koslowski.

 

Arcandor er i dyb krise i kølvandet på finanskrisen, og er tvunget til at sælge. Thomas Cook-chefen i Norden, Sam Weihagen, har tidligere sagt til Stand By, at "der er tale om business as usual", og at salget ikke har nogen indflydelse på Thomas Cook-driften.

 

Det er lidt over en måned siden, at det kom frem at man overvejede at sælge aktierne i Thomas Cook, som i øvrigt er selvstændigt børsnoteret på børsen i London.

 

Skrevet af Givskov

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.