Thomas Cook skaffer banklån

Med det nye lån har koncernen sikret sig kapital frem til 30. april 2013, ved at erstatte et kortfristet lån på 100 millioner pund, som stod til indfrielse.

 

Ifølge Thomas Cook sikrer det koncernen luft til at imødegå uventede begivenheder og effekten af en usikker global økonomisk situation.

 

Selskabets CEO, Sam Weihagen, retter en tak til koncernens banker for at have reageret så hurtigt på de akutte økonomiske problemer.

 

Koncernen offentliggør den 12. december resultaterne af årsregnskabet for det finansår, der sluttede 30. september.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.