Ticket-direktør siger op

Lennart Käll skal være direktør i finansieringsvirksomheden Wasa Kredit. Han efterfølges af norske Dag Tveterås.

 

Ticket Travel Group Ab har som største aktionær det nu konkursramte islandske selskab Fons Eignarhaldsfelag HF, der var ejet af Palmi Haraldsson. Fons tabte størstedelen af sin postulerede formue i forbindelse med Sterlings konkurs sidste år. Også lavprisselskabet Iceland Express og det danske rejsebureau Hekla Travel var kontrolleret af det konkursramte islandske foretagende.

 

Ticket Travel Group AB holder generalforsamling i slutningen af denne måned, og her skal aktionærerne blandt andet tage stilling til en markant udvidelse af aktiekapitalen. Et spørgsmål der ventes kraftigt påvirket af, om den svenske rejsebureaukæde får en ny storaktionær i dagene op til generalforsamlingen.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.