Ticket mangler ikke penge

I går eftermiddag skulle aktionærerne i rejsebureaukæden Ticket komme til ekstraordinær generalforsamling i Stockholm for at vedtage en aktieemission på 105 millioner svenske kroner, men i går morges blev det meddelt, at generalforsamlingen var aflyst.

 

Årsagen var, at Per G. Braathen og hans selskab Braganza, som 18. maj overraskende købte 29,3% af Ticket fra konkursboet efter det islandske Fons, ikke syntes, det var nødvendigt.

 

”Vi har fulgt Ticket i mange år og blev yderst overraskede da meddelelsen om emissionen kom i april. Efter min mening trænger Ticket ikke til en så stor kapitalbasis”, siger Per G. Braathen, som tidligere på ugen gav klar besked til Ticket-bestyrelsen om, at hans selskab ikke ville stemme for. Braathen ønsker i stedet at finde alternative finansieringsløsninger for koncernen, skriver Dagens Næringsliv.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.