Ticket mangler ikke penge

I går eftermiddag skulle aktionærerne i rejsebureaukæden Ticket komme til ekstraordinær generalforsamling i Stockholm for at vedtage en aktieemission på 105 millioner svenske kroner, men i går morges blev det meddelt, at generalforsamlingen var aflyst.

 

Årsagen var, at Per G. Braathen og hans selskab Braganza, som 18. maj overraskende købte 29,3% af Ticket fra konkursboet efter det islandske Fons, ikke syntes, det var nødvendigt.

 

”Vi har fulgt Ticket i mange år og blev yderst overraskede da meddelelsen om emissionen kom i april. Efter min mening trænger Ticket ikke til en så stor kapitalbasis”, siger Per G. Braathen, som tidligere på ugen gav klar besked til Ticket-bestyrelsen om, at hans selskab ikke ville stemme for. Braathen ønsker i stedet at finde alternative finansieringsløsninger for koncernen, skriver Dagens Næringsliv.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.