Til drengerøve og skønne kvinder

forside gruppehæftet_1VisitViborg har præsenteret et hæfte med ni forslag til grupper, der vil besøge Viborgegnen.

Forslagene spænder fra en drengerøvstur, der ikke er for sarte sjæle, til en lækker tur, der er tilegnet skønne kvinder.

”Hæftet henvender sig til busselskaber og turarrangører, som planlægger et besøg i og omkring Viborg i 2016. De ni forslag skal opfattes som inspiration til besøgsmål og overnatningssteder. Busarrangøren kan vælge hele turen som planlagt eller blande kortene og sammensætte deres helt egen tur”, fortæller turistchef Charlotte Kastbjerg, VisitViborg.

”Vi har i 2015 haft turoperatører, færgeselskaber og busselskaber på besøg for at vise dem nogle af de herligheder, Viborgegnen byder på. Nu udgiver vi et hæfte med forslag til en- og flerdages ture, så de kan få det med i deres tilbud for 2016. Her henvender vi os specifikt til grupper fra Danmark, Norge og Tyskland”, tilføjer Charlotte Kastbjerg.

Blandt forslagene er en underjordisk tur til domkirkens krypt, kælderkirken og de to kalkgruber i Mønsted og Daugbjerg. Et andet forslag er Drengerøvsturen, der bl.a. omfatter en tur i racerbil på Løvelbanen, besøg i Funhall og en omgang fodboldgolf, mens forslaget til de skønne kvinder handler om gastronomi, design, mode, shopping og cafébesøg. Under overskriften ”I Hendes Majestæts tjeneste” besøger man bl.a. Mindestuen for Prinsens Livregiment og Mindelunden ved Resenbro Kro samt flygtningekirkegårdene i Grove og Kølvrå.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.