Titanic II – planer afsløres i New York

Planerne går ud på at skabe en kopi af den oprindelige Titanic med samme dimensioner og VIP gæster i en gallamiddag den 4. december på det oplagte hangarskib USS Intrepid vil blandt andre omfatte tidligere præsident John F. Kennedys datter, Caroline.

Menuen til gallamiddagen bliver komponeret af de retter, som passagererne blev tilbudt den dag Titanic sank i april for 100 år siden.

 

"Siden vi annoncerede vores planer i april har vi haft overvældende interesse for projektet – ikke mindst fra folk, der vil vide, hvordan de kan sikre sig en plads på jomfrurejsen”, siger Clive Palmer.

Den første rejse vil efter planerne ske i 2016 fra Kina, hvor skibet bygges, til Southampton hvorfra jomfrurejsen til New York indledes. Den originale Titanic var bygget i Belfast og sank på sin første rejse mellem Southampton og New York.

Kopien skal have 840 kahytter på ni dæk og fastholde opdelingen i første, anden og tredje klasse ligesom originalen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.