Titanic II skal sejle i 2018

Titanic II.

Titanic II.

Australske Blue Star Line har måttet udskyde deadline for projektet, men nu er selskabet klar med tegningerne til Titanic II og den tro kopi skal angiveligt søsættes i 2018, skriver Daily Mail.

Blue Star Line, der ejes af rigmanden Clive Palmer, har en model af Titanic II på plads, og selskabet har nu også præsenteret en række tegninger af kopien indefra.

Ud over, at det nye krydstogtskib angiveligt får moderne faciliteter som robotbartendere og kæmpe rutsjebaner, så lover producenten, at Titanic II bliver så identisk som muligt med det oprindelige RMS Titanic. Det vil sige identisk størrelse og interiør i præcis samme stil.

Skibet kommer dog til at rumme et par hundrede flere passagerer (2435 passagerer mod 2223), ligesom der vil være plads til 2.700 redningsbåde mod 1.178. Et faktum, som ingen nok vil indvende det store imod.

Projektet er indtil nu blevet udskudt flere gange og skeptikere har undervejs tvivlet på, at det bliver til noget. Med præsentationen af tegningerne synes det dog at være rykket nærmere.

Det ikoniske trappeløb fra Titanic genskabes 1:1.

Det ikoniske trappeløb fra Titanic genskabes 1:1.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.