Tivolis minus vendt til plus

Omsætningen har været 477,3 millioner kroner mod 452,8 millioner sidste år, mens resultatet før skat blev 1,3 millioner overfor et underskud på 6,6 millioner kroner sidste år. Den primære drift gav 6,9 millioner kroner hvor den de første ni måneder for et år siden endte på nul, skriver borsen.dk.

Det er den regnfulde sommer, der blev grunden til, at der ikke kom flere besøgende og dermed et endnu bedre resultat og i tredje kvartal viste regnvejret sig tydeligt. Her steg omsætningen steg til 243 millioner fra 231 millioner, mens overskuddet faldt fra 48,5 til 45 millioner kroner.

Antallet af besøgende var dog bedre end for de første tre kvartaler sidste år og 30. september lød det på 2.773.000 mod 2.611.000 sidste år.

"På baggrund af en meget velbesøgt Halloween og vores forventninger til det russiske juletema fastholder vi forventningerne til et overskud før skat på omkring 20 millioner kroner – en fordobling i forhold til 2010," siger økonomidirektør Claus Dyhr.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.