To danske er savnet i Haiti

Ministeriet har haft kontakt med en gruppe på fire danskere, blandt andre forfatter og filmmand Jørgen Leth, og de meldes alle i god behold. Desuden oplyser Læger Uden Grænser, at en dansk jordemor også er i god behold, skriver politiken.dk.

 

De to, man fortsat ikke har haft kontakt med er en fastboende og en turist, men deres identiteter oplyses ikke.

 

Det har ikke været muligt for ministeriet at komme i kontakt med det danske generalkonsulat, men man mener ikke, der er ret mange danskere i landet.

 

Jordskælvet, der ramte ø-staten sent i går aftes dansk tid  fik adskillige bygninger til at kollapse og det frygtes at tusinder er omkommet. Landet er det fattigste på den vestlige halvkugle og mulighederne for at gennemføre hjælpeaktioner inden der kommer hjælp fra udlandet er ganske begrænsede.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.