Togpassagerer evakueret

Turen mod Århus fik for flere hundrede togpassagerer en brat afslutning  i går, skriver Berlingske Tidende i dag. Lyntoget brød nemlig i brand på Slagelse Station ved 17.30-tiden.

»Jeg kunne se på mine instrumenter, at der var et eller andet galt,« fortalte lokofører Preben Jensen om det, der viste sig at være en brand, som tilsyneladende opstod  i en generator under toget.

Da togpassagererne var blevet evakueret, gik beredskabet i gang med at bekæmpe ilden. Brandfolkene måtte længe holde toget under opsyn for at sikre sig, at ilden ikke havde spredt sig.

Derefter blev det havarerede tog slæbt bort. Spor 2 og 3 på Slagelse Station måtte spærres for trafik, og det skabte først på aftenen en del forsinkelser i togdriften.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.