Topchef forlader Finnair

Mika Vehviläinen.

CEO Mika Vehviläinen forlader Finnair for at blive koncernchef i Cargotec. 

Det fremgår ifølge boarding.no af en børsmeddelelse i dag, mandag.  Sidste arbejdsdag for topchefen bliver den 28. februar.
Finnair har tidligere afvist medieforlydender om, at Mika Vehviläinen skulle være på vej ud, men i dag kom så bekræftelsen.

Finnairs bestyrelse har konstitueret Ville Iho som ny koncernchef til en permanent løsning er fundet. Han har arbejdet i Finnair siden 1998 og været med i ledelsen siden 2009.

Mika Vehviläinen har været chef siden januar 2010, da han overtog posten efter Jukka Hienonen som gik af efter en konflikt med fagforeningerne.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.