Træningslejr under sydens sol

På sigt er planen at Olsen Sport Travels i NG Travel Group udvider med udenlandske træningslejre til svømme- og fitnessgrupper.

Fodboldrejsearrangør Olsen Sports Travel, som blev en del af NG Travel Group i november 2016, konstaterer, at fodboldtræningslejre i udlandet hitter, og at både spillere og trænere melder meget positivt tilbage.

Ambitionen er at sende mindst 80 fodboldhold på træningslejr under varmere himmelstrøg i løbet af de næste år. John ’Faxe’ Jensen er blandt de cheftrænere, der netop har haft en klub på træningslejr.

Fremad Amager er netop vendt hjem efter en uges træningslejr i Tyrkiet. Cheftræner John ’Faxe’ Jensen: ”Det betyder meget for os, at vi kan træne nogle af de idéer, vi har. Vi kan træne flere gange dagligt, og spillerne kan hvile mellem træningspassene. Normalt går de på arbejde eller i skole, men her er de dedikeret til træningen”.

”Tyrkiet er et godt sted at træne. Klimaet er behageligt, og der er gode træningsbaner. Det er vigtigt, at der ikke er noget, som skaber et forkert fokus i truppen, men at alt fungerer, så de kan fokusere på fodbolden og det sociale”, slutter John ”Faxe” Jensen.

Olsen Sport Travels, som i 2016 hjalp 40 danske fodboldhold til en grønnere grønsvær på træningslejr, har store ambitioner. I løbet af et par år er målet at fordoble antallet af fodboldhold til minimum 80 og samtidig fordoble omsætningen. Olcay Senoglu, som er manden bag Olsen Sport Travels, er selv tidligere professionel fodboldspiller:

”Det er en stor tilfredsstillelse at hjælpe klubhold på træningslejr, ikke mindst når de kommer tilfredse hjem. Der er stor forskel på, hvad fodboldgrupperne har brug for i udlandet, og det er vores opgave at sikre, at alle får præcist det, de efterspørger”, siger adm. direktør Jan Lockhart fra NG Travel Group.

Tidligere har det primært været den sydlige del af Tyrkiet, som har huset de danske fodboldhold, men Olsen Sports Travel benytter nu også Spanien. Malaga-området samt sports- og ferieresortet, La Manga Club.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.