Trafikkaos spænder ben for Molslinien

Vejarbejdet ved Nørreport, der nu har stået på i flere måneder, har påvirket omsætningen hos de erhvervsdrivende på havnen i Århus, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten i dag.

 

Molslinien oplyser, at selskabet hører fra kunder, at de foretrækker at køre til Ebeltoft eller køre ned over Storebæltsbroen i stedet for at benytte færgen fra Århus.

 

»Vi synes faktisk, at vi i øjeblikket bliver budt nogle urimelige vilkår,« siger direktør for Molslinien Preben Wolf. Han føler, at selskabet uafbrudt skal være opmærksomt for at sikre, at der bliver taget hensyn til, at der drives en færgerute fra byen.

 

Færgeselskabet uddeler brochurer om trafikforholdene til kunderne, ligesom der på selskabets hjemmeside bliver reklameret for alternative ruter, for at gøre det så let som muligt at benytte færgerne i Århus.

 

Stigningen i oliepriserne og et olietillæg på 100 kr. på hver billet er dog den væsentligste årsag til, at Molslinien de seneste måneder har mistet kunder.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.