TransAsias piloter på skolebænken

transasia atr 72TransAsia Airways har aflyst 90 ruteflyvninger for at sende alle sine aktive ATR-piloter på fornyet træning under tilsyn af Taiwan’s Civil Aeronautics Administration (CAA) på grund af styrtet med en ATR 72-600 sidste uge.

Flyet havde 53 passagerer og fem besætningsmedlemmer ombord, da det styrtede i en flod i Taipei tre minutter efter take off. 40 omkom og 15 blev reddet i live, mens tre fortsat savnes. Ifølge undersøgelserne stoppede begge flyets Pratt & Whitney Canada PW127M motorer under den korte flyvning.

“Alle vores 71 ATR piloter deltager i prøverne, som gennemføres af CAA og udefra kommende eksperter i et forløb på fire dage”, lyder det fra flyselskabet.

Genoptræningen af piloterne er beordret af CAA for både TransAsia og datterselskabet Uni Air. Der gennemføres samtidig kontrol af motorer og brændstofsystemer på alle ATR 72 fly i flåden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.