Tre danske charterfavoritter

De fire store rejsearrangører sender tilsammen 540.000 danskere på sommerferie. Hos Star Tour siger salgsdirektør Stig Elling at Tyrkiet tiltrækker flest, blandt andet fordi det ligger uden for EU og dermed er billigere. Samtidig glæder han sig over at danskerne ikke er skræmt bort fra Grækenland af den økonomiske krise.

 

Kommunikationschef Rikke Koks Andreassen fra Apollo bekræfter tendensen med hensyn til Grækenland, hvor det græske øhav er så attraktivt som nogensinde og at danskerne booker lige så mange rejser til  Kreta, Rhodos, Samos, Santorini og de små uberørte øer, som de plejer.

 

Informatioschef Bent Bernardi Sørensen fra Bravo Tours er til gengæld overrasket over den stigende interesse for De Kanariske Øer, som ellers ikke er en typisk sommerferiedestination, men han tror det hænger sammen med det elendige vejr i Danmark, der for danskerne til at vælge det helt solsikre, som Gran Canaria. Hos Apollo står især Fuerteventura højt på danskernes ønskeliste.

Andre feriedestinationer har det imidlertid knap så godt. Det gælder til eksempel Bulgarien, hvor Stig Elling mener, at familierne er tilbageholdende, da de frygter for at havne i en larmende ungdomsfest. Han understreger dog, at de gode strande også er for familier, som ikke behøver at bo lige op ad de larmende bargader, men han erkender, at Bulgarien lider under Sunny Beach fænomenet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.