Tre klasser hos Ryanair

Reklamefoto fra Ryanair.

Reklamefoto fra Ryanair.

Ryanair har netop introduceret en ny billetstruktur med tre klasser – Regular, Leisure Plus og Business Plus – mod tidligere at have fjernet alle ekstra ydelser.

Standard tariffen inkluderer 10 kg gratis kabinebagage og en mindre taske. Tillægsydelser som priority boarding, sædebestilling og 20kg indtjekket bagage er i fremtiden inkluderet i ’Leisure Plus’ – billetten.

Den videreudviklede ’Business Plus’ inkluderer fast track gennem security, priority boarding, sædereservation, øget fleksibilitet med billetændringer og gratis lufthavns check in.

Marketingchef Kenny Jacobs: “Vi er glade for at kunne præsentere Leisure Plus, som tilbyder de ferierejsende et solidt bundt ekstra tilbud til lavpris. Leisure Plus er designet til feriekunder, som får adgang til at boarde først, sidde sammen og have al den bagage, de har brug for”.

“Vi har også forbedret vores populære Business Plus med betydelig udvidet fleksibilitet ved billetændringer. Over 25% af Ryanairs kunder rejser på Business, og nyder godt af blandt andet dobbelt så mange ’fast-track’ lufthavne”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.