Tre millioner med Norwegian over Atlanten

norwegianNorwegian markerer, at tre millioner passagerer har rejst på selskabets langruter mellem Europa og USA siden lanceringen i 2013.

Norwegian flyver til ni destinationer i USA og er det flyselskab med flest direkte amerikanske destinationer fra Skandinavien.

”De tre millioner passagerer er en milepæl for os, og det viser, at vores produkt med billige billetter kombineret med nye, miljøvenlige Boeing 787 Dreamliners til spændende destinationer, bliver værdsat af både europæere og amerikanere”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

”Godt 700.000 har rejst på Norwegians ruter mellem København og USA. Mange amerikanere vil besøge de største europæiske metropoler som London, Paris og Rom, men det er helt tydeligt, at USA-ruterne til København er godt fyldte med turister, der vil opleve Københavns gastronomi, design og seværdigheder. På mange ruter fra USA til Skandinavien ligger vi i øjeblikket på godt 30% amerikanske rejsende, mens vi på enkelte vestkyst-ruter er helt oppe på omkring 50% amerikanere. Norwegian ser et stort potentiale i at bringe flere amerikanere og andre turister til Danmark, hvilket betyder både vækst og jobskabelse”, siger Bjørn Kjos.

Norwegian lancerede sin første langrute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med at selskabet har fået flere Dreamliners, er antallet af langruter øget og den internationale strategi er i færd med at blive realiseret. I 2014 åbnede Norwegian ruter mellem London og USA og i august i år åbnede selskabet ruter mellem Paris og USA. Norwegian har nu 42 ruter mellem Skandinavien, London, Paris og USA samt mellem Skandinavien og Bangkok.

I dag har flyselskabet langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok. Med over 400 amerikanske medarbejdere er Norwegian det udenlandske flyselskab i USA med flest amerikanske medarbejdere.

Norwegian flyver til ni destinationer i USA; New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. I vintersæsonen flyver Norwegian desuden fra de fransk-caribiske øer Martinique og Guadeloupe til Boston, New York og Baltimore/Washington. Derudover tilbyder selskabet en rute fra Guadeloupe til Fort Lauderdale.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.