Tre nordmænd forsvundet i Grønland

Helikoptereftersøgningen efter de tre nordmænd genoptages i dag med udgangspunkt i Paradisdalen nær Søndre Stømfjord, skriver den norske VG Nett.

”Vi har fundet nogle spor, som enten stammer fra nordmændene eller lokalbefolkningen. Det er i et jagt- og fiskeriområde i Paradisdalen”, siger vagthavende politiassistent Erik Rasmussen fra Grønland.

De tre forsvundne er gode venner fra Jæren i Norge, som for seks dage siden tog på fisketur i området ved Søndre Strømfjord på Grønlands vestkyst. Fredag eftermiddag havde de aftalt at møde deres guide, som skulle hente dem med båd, men de tre dukkede ikke op.


Med sig på turen havde de telt, soveposer, varmt tøj, fiskeudstyr og knive. De havde mad nok til otte dage, men ingen nødproviant. For at spare vægt havde de heller ikke medbragt våben, satellittelefon eller GPS. Det er ikke mobildækning i området, og ingen har hørt fra dem siden de drog til Grønland.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.