Tre nye Danske Kroer & Hoteller

Danske Kroer & Hoteller består nu af 93 virksomheder i hele landet og er Danmarks største af slagsen. Samtidig illustreres forskelligheden og alsidigheden i foreningen, der kun består af individuelt ejede kroer og hoteller.

 

”Vi er glade for at byde Roslev Kro velkommen. Det er en kro med kun 11 værelser, men den illustrerer fint, hvad målet med vores forening er – nemlig at tilbyde alt fra små, hyggelige kroer på landet til store konferencehoteller og byhoteller. City Hotel Oasia er en helt anden type. Det er et designhotel i centrum af Århus, men heldigvis er der gæster til begge typer af overnatningssteder”, siger Danske Kroer & Hotellers direktør Jørgen Christensen.

Danske Kroer & Hoteller omfatter tre kategorier af overnatningssteder: Dansk Kroferies traditionsrige kroer, de lidt mere eksklusive Classic Hotels samt City Hotels, som er placeret i de større byer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.