Treårig glemt i lufthavn

Familien var ifølge AP ved at komme for sent til flyet og skyndte sig gennem Tel Avivs internationale lufthavn Ben-Gurion for at nå deres fly. I forvirringen havde de kun fået deres 18 kufferter, deres taxfree shopping og fire af deres fem børn med på flyet. Det sidste barn, en treårig datter, glemte de i lufthavnen.

 

Her fandt en politimand hende i terminalbygningen, hvor hun gik rundt og græd og kaldte på sin mor. Forældrene havde ikke opdaget, at barnet manglede, før de blev gjort opmærksomme på det af flypersonalet.

 

En ansat fra flyselskabet fulgte den 3-årige pige med det næste fly til Paris, hvor hun blev genforenet med sin familie.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.