Tre stjernekokke sammen om én brunch

Restaurant Marchal.

Restaurant Marchal.

To tidligere køkkenchefer på Hotel d’Angleterre har sammen med den nuværende premiere på søndag med hotellets nye søndagsbrunch.

Efter mere end to års pause genoptager nyrenoverede d’Angleterre sin brunch. To af hotellets tidligere chefkokke, Rasmus Kofoed og Henrik Boserup, vil sammen med den nuværende, Ronny Emborg, trylle i køkkenet på brunchens første dag.

Hotellets restaurant, Marchal, som fokuserer på fusion mellem New Nordic og fransk elegance, åbner nu dørene til en ”nytænkende brunch.”

”Både Rasmus og Henrik er vanvittigt dygtige og har hver deres unikke stil – jeg glæder mig til at arbejde med dem om brunchen,” siger Ronny Emborg, der selv blev belønnet med en Michelin-stjerne i 2012 for sit arbejde på den københavnske restaurant, AOC.

Hvad brunchen kommer til at bestå af, er stadig en hemmelighed, men Ronny Emborg forsikrer, at man hverken kommer til at gå skuffet eller sulten fra det 5-stjernede hotel på Kongens Nytorv.

De tre kokke står sammen i køkkenet nu på søndag, den 3. november. Brunchen fortsætter fremover hver søndag fra klokken 12 til en kuvertpris på 495 kr.