Trecifret millioninvestering

glostrup park hotelOver 25.000 gæster besøgte i 2015 Glostrup Park Hotels møde- og konferencelokaler i det nybyggede Orangeriet. Nu udvides med ni mødelokaler og 54 nye hotelværelser. 

Glostrup Park Hotel er midt i en ambitiøs satsning på møde- og konferencemarkedet med en samlet investering på over 175 millioner kroner.

”Det er stærkt tilfredsstillende, at vi runder 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet i løbet af 2015. Det er mere end 10% over forventningerne. Timingen rammer en stigning i møde- og konferencemarkedet, og der er generelle væksttendenser. Samtidig er vi godkendt under hotelaftalen for Statens Indkøb”, siger direktør Mikael Melander.

Forventningerne til 2016 er, at lokalerne opnå samme høje belægningsprocent som i 2015. ”Når anden etape med ni mødelokaler og 54 nye hotelværelser er færdig kan vi byde velkommen til konferencer med op til 300 deltagere”.

Kobbertage, håndbrændte teglsten og designmøbler i massivt træ er eksempler på en bevidst satsning på høj kvalitet i byggeri og indretning på Glostrup Park Hotel. Den store restaurant med plads til 300 gæster, panoramaudsigt til Byparken og en tilhørende stor terrasse er ifølge salgs- og marketingschef Mette Wolf et salgsargument i sig selv. Mette Wolf kom til en nyoprettet stilling i maj 2015 – fra en stilling som salgs- og projektleder i Bella Center.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.