Treehotel bygger tovbane i trækronerne

Hotellet ligger i Harads i det nordligste Sverige og har på det seneste opnået en international status på niveau med Icehotel i Jukkasjärvi uden for Kiruna.

 

De arkitekttegnede hotelværelser i trækronerne er alle forskellige i udseende og ligner for eksempel en fuglerede eller en UFO. Nu skal anlægget udvides for fem millioner svenske kroner, blandt andet med en 300 meter lang tovbane i 6-8 meters højde.

 

”Deltagerne har sikkerhedsseler på og hejses ved starten op til startplatformen. Turen mellem de højt anlagte platforme foregår ad en wire, som deltagerne hænger under i en trisse”, forklarer ejeren Kent Lindvall.

 

Ud over tovbanen indgår yderligere et hotelværelse i en trætop, en sauna og et nyt parkeringsanlæg.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.