Trump vil droppe ny Air Force One

yourfile”Boeing bygger et nyt Boeing 747 Air Force One til fremtidens præsidenter, men omkostningerne er helt ude af kontrol, mere end fire milliarder dollars. Aflys ordren!, skriver Trump på Twitter.

Hverken Boeing eller Det Hvide Hus er enige i, at prisen bliver så høj, som Trump skriver: ”Nogle af de tal, der er citeret, synes – hvad skal jeg sige – ikke helt at reflektere de finansielle aftaler mellem Boeing og Forsvarsministeriet”, siger talsmand for Det Hvide Hus Josh Earnest.

Trump bor i sit forretningshovedkvarter Trump Tower i New York, og her dukkede han tirsdag op i lobbyen for at gentage sit synspunkt, skriver jyllands-posten.dk.

”Flyet er helt ude af kontrol. Jeg synes, det er skørt. Jeg tror, at Boeing er i gang med et eller andet nummer. Vi ønsker, at Boeing skal tjene en masse penge, men ikke den slags penge”, sagde han til journalister i lobbyen.

Der er på budgettet afsat 2,87 milliarder dollars fra 2015 til 2021 til de to nye Boeing 747-8 jumbojets, der skal erstatte de to nuværende præsidentfly.

De nye fly udstyres med alt det nye inden for elektronik, kommunikation og udstyr til at kunne forsvare præsidenten mod eventuelle angreb.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.