Trylleri i Aalborgs gader

Tryllekunstner René Jensen laver korttricks med børn. Foto: René Jensen.

Tryllekunstner René Jensen laver korttricks med børn. Foto: René Jensen.

Fredag og lørdag den 3. og 4. juni er der trylleri i Aalborgs centrum. 10 gadetryllekunstnere vil vise deres evner i midtbyen som led i tryllekongressen International Magic Festival i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Gadetryllerierne foregår i blandt andet Gravensgade, Bispensgade på CW Obels Plads, Algade, Bredgade, Nørregade, Østerågade og Nytorv.

International Magic Festival er en kongres for tryllekunstnere og trylleinteresserede, hvor der er seminarer, messe, konkurrencer og fortryllende samvær i løbet af tre magiske dage 3.-5. juni.

Det er fjerde gang tryllekongressen foregår i Aalborg. Første gang var i 1991, og siden blev den gennemført i 2005 og 2010. Kongressen bliver gæstet af nogle af verdens bedste tryllekunstnere, som lærer tricks fra sig på seminarer og workshops.

AKKC og Magisk Cirkel Danmark har arrangeret et Magisk Galla Show i Europahallen 4. juni kl. 20.30, så publikum udefra også kan opleve de verdenskendte tryllekunstneres tricks live og helt tæt på og med Rune Klan som konferencier.