Turisme skal hjælpe Libyens genopbygning

libyenLibyens turistministerium har bedt FNs turismemyndighed, UNWTO, om hjælp til at implementere en genopbygningsplan, der skal styrke turistomsætningen, skabe beskæftigelse og forbedre landets image.

En delegation fra UNWTO under ledelse af generalsekretær Taleb Rifai har taget udfordringen op i forbindelse med en workshop omkring teknisk samarbejde i Libyens hovedstad Tripoli.

“Bæredygtig turisme skal være med til at fremme beskæftigelse, styrke vores valutaindtjening og udvikle vores image som en attraktiv turistdestination både indenrigs og udenrigs”, siger turistminister Ikram Bash Imam. “Genoplivning af vores indenrigs turisme vil samtidig være med til at styrke et nationalt sammenhold i en tid med national genopretning”, tilføjer hun.

“Libyen har gode kort på hånden for udvikling af turisme med både naturlige, kulturelle og arkæologiske attraktioner, herunder fem Unesco verdensarv-destinationer”, siger UNWTOs generalsekretær. ”Turisme er det rette værktøj til at fremme nationens position og medføre en bæredygtig økonomisk vækst med jobskabelse – især for de unge”, tilføjer han.

Emnerne for workshoppen var opbygning af rammebetingelser for turismeerhvervene, personaleudvikling, bæredygtighed, samt opbygning af marketing og image.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.