Turist dræbt på St. Thomas

Turistchef for Dansk Vestindien, Karin Gert Nielsen, beklager mandagens tragiske drab på St. Thomas, hvor en turist mistede livet, da hun blev offer for et bandeopgør. Dog maner turistchefen til ro og tryghed for de 10.000 danskere, der årligt besøger de tidligere danske øer St. Thomas, St. Croix og St. John:

 

”Hvad der skete i mandags, må ikke ske. Politikere, politi og selve befolkningen på øerne vil bekæmpe det med alle midler, det er der ingen tvivl om. Når det er sagt, vil jeg slå fast, at Dansk Vestindien er et sikkert rejsemål, og ingen danskere er nogensinde blevet indblandet i sådanne tragiske hændelser. Danskerne er aldeles vellidt på øerne, hvis befolkning er kendt for gæstfrihed, varme og venlighed. En tragisk hændelse som i mandags er en for meget, men desværre sker det jo alle steder, også her i Danmark. De Dansk Vestindiske Øer er et paradis for danske rejsende, og jeg kan love, at alt bliver sat ind for, at øerne også i fremtiden vil være et unikt og trygt rejsemål”.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.