Turistbesøg ved Titanics vrag

Til maj 2018 kommer den første turistekspedition på besøg ved det berømte skibsvrag på Atlanterhavets bund – tre kilometer under havoverfladen, skriver CNN.

Vraget blev lokaliseret for næsten 32 år siden og turene ned til det ikoniske Titanic arrangeres af det London-baserede Blue Marble Private.

Den første tur er allerede fyldt op selv om hver billet koster 105.129 dollars – 725.000 kroner. Ifølge Blue Marble Private er det samme pris, som det kostede at købe billet på første klasse til Titanics jomfrurejse, hvis man tager højde for inflationen. En sådan billet kostede dengang 4.350 dollars.

Turen varer i otte dage og starter i Newfoundland, Canada, hvorfra turisterne transporteres til Titanics sidste hvilested i et specialbygget fartøj af kulfiber og titanium. Herefter følger ifølge CNN ’potentielt’ tre dages dykning. Hvert dyk varer tre timer, og det giver gæsterne mulighed for bl.a. at se nærmere på dækket, forstavnen og broen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.