Turister angrebet af hval

Den 12 meter lange og 24 meter tunge pukkelhval havde åbenbart set sig sur på de tre lystfiskere og angreb deres båd ud for Kvisterø i Norge, skriver vg.no ifølge jp.dk.

 

Til at begynde med kastede hvalen sig op i luften blot et par meter fra lystfiskernes båd, men den kom hurtigt nærmere og gennemførte et spring blot få centimeter fra båden, som blev fyldt med vand fra plasket.

 

Hollænderne havde held til at lænse båden og sejle til land, hvor de gennemblødte og forskrækkede som med en mund udbrød: ’Det er farligt i Norge’.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.