Turister overhældt med syre

En mand angreb tilfældige forbipasserende med syre i et populært turistområde i Hong Kong natten til søndag. Manden skal ifølge politiet have brugt to flasker med syre, som han hældte over uskyldige mennesker.

De uheldige ofre blev behandlet på stedet og på det lokale sygehus for brandskader og andre skader. Angrebet fandt sted i bydelen Kowloon, på det kendte udendørsmarked i Temple Street, som er et populært mål for turister.

Politiet anholdt en mand med to flaskepropper i hænderne på et hustag i nærheden. Propperne kan stamme fra flaskerne som er brugt ved angrebet. Mere end 100 har været udsat for lignende angreb i Hong Kong siden december  2008. Politiet mener, at den eller de, som står bag angrebene har opholdt sig på hustage nær shoppingområdet i Mong Kok ved Temple Street.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.