Turisterne dropper Grækenland

En øget interesse for Tyrkiet kunne konstateres allerede sidste år og man regner med, at det i år vil overtage en betydelig del af sommerturismen fra konkurrenten Grækenland efter den strøm af negativ omtale, som landet er blevet plaget af den seneste tid. Flysøgninger til Tyrkiet er 159% højere end flysøgninger til Grækenland for rejser til sommer, med strandparadiset Alanya som det mest populære tyrkiske rejsemål. 
 
Som følge af de alvorlige økonomiske problemer, strejker og demonstrationer de seneste måneder ser Grækenlands turisterhverv ud til at blive hårdt ramt og rivalen Tyrkiet har gode forudsætninger for at tage  markedsandele – specielt når det gælder årets hit, ’all inclusive’ – destinationerne, kan Tyrkiet allerede fremvise rekordresultater. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.