Turistrekord i Storbritannien

Close up of Big Ben clock tower, London, EnglandDe internationale besøg i UK i årets første ni måneder sætter rekord med 27,1 millioner besøgende ifølge Office for National Statistics. Det er en vækst på 3% på et år.

Turisternes forbrug i september nåede op på samme niveau, som rekordmåneden september sidste år og rundede 2,2 milliarder pund, mens forbruget for alle ni måneder løb op i 16,5 milliarder pund – 175 milliarder kroner.

Ifølge Anholt-GfK Nations Brand Index, der viser turisternes opfattelse af Storbritannien som et imødekommende land, fortsætter målingerne med at vise forbedring. Især Kina gav Storbritannien et stort spring frem for imødekommenhed med 11 pladser til en plads som nr. tre på listen.

Kina placerede Storbritannien på en førsteplads for kultur og en andenplads på listen over lande, de ville besøge, hvis penge ikke spillede en rolle.

VisitBritains direktør Patricia Yates: “Vores kampagner for livet uden for storbyerne, kulturen og vores imødekommenhed har været i fokus det forløbne år og har givet positive resultater”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.