Turkish Airlines runder 275 destinationer

turkish airlinesFLYSELSKABER: Star Alliance-medlemmet skruer op med nye ruter til Graz i Østrig og fortsætter med at sætte grå hår i hovedet på Lufthansa når det snart får sin 14. tyske destination.

Færre end få flyselskaber kan prale af at have over 275 destinationer i 110 lande. Men det kan Turkish Airlines, hvis 275. og 276. destination bliver Graz i Østrig og Karlsruhe/Baden-Baden i Tyskland.

I forvejen flyver Turkish Airlines til Wien og Salzburg i Østrig – Graz bliver dets tredje destination i Østrig med fire fly om ugen fra 22. juni til Istanbul.

Fra 30. juni får Turkish Airlines også fire fly om ugen til Karlsruhe/Baden-Baden, selskabets 14. destination i Tyskland.

I forvejen flyver Turkish Airlines i Tyskland til Berlin, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Friedrichshafen Hamburg, Hannover, Køln, Leipzig, München, Münster-Osnabrück, Nürnberg og Stuttgart.

Turkish Airlines var sidste år 9. største flyselskab i Københavns Lufthavn med over 353.000 passagerer. Selskabet har også ruter til Billund og Aalborg.