TV-kok laver julemad på First Hotel Skt. Petri

Stjernekokken, der ellers er kendt for at svinge pisken over håbefulde unge kokketalenter på TV2, er i anledning af julen blevet helt godmodig. Hyggen spreder sig fra køkkenet på First Hotel Skt. Petri og ud i restauranten Brasserie Petri med en nyfortolkning af kendte danske juleretter.
 
Hoteldirektør Jacob Rais fra First Hotel Skt. Petri siger om tankerne bag konceptet. ”Den menu, Wassim Hallal har designet til os, er ”mormormad” på den rigtig gode måde, genfortolket på en ny, nordisk facon.”
 
Menuen byder bl.a. på pumpernikkel med blå friser og mandler, rugbrød med svinekam, rødkål og figner, rugbrød med kalvesylte, sennep og rødbede, lun juleøl med æbleskum, æbleskiver med fyld af æblekompot, svesker – og røget ål. Der er også julesmåkager, en lille bolle med kanel og rosiner, brændte mandler og juleflæsk.

 

Menuen består af tre serveringer hver dag fra kl. 13-17 frem til 23. december.

Skrevet af redaktionen