Tvangsauktion over luksushotel

Yellow Hotel vest for Aalborg skal ifølge nordjyske.dk på tvangsauktion den 26. oktober. Det blev ombygget i 2007 og 2008 for 50 millioner kroner, men Kurt Skaftsgaard, der stod for projektet, blev i 2009 erklæret konkurs sammen med sine tre selskaber, og et salg af hotellet er ikke lykkedes, skriver epn.dk.

De særlige luksusfaciliteter nåede aldrig at blive helt færdige, og selskaberne, der har stået for driften er alle tre gået konkurs. Ved præsentationen i 2008 var der ellers lagt op til luksus i særklasse med blandt andet musik under vandet i spa-poolen, opvarmede bænke ved udendørs-poolen, isgrotte, finsk sauna og kar til saltvandsterapi.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.