Tyske lavprisbusser på danske ruter

service-headerTil foråret bliver der øget konkurrence til de danske busselskaber når tyske Flixbus begynder at køre på ruter i selve Danmark. Allerede nu kører Flixbus på ruter fra København og Kolding til Berlin og Amsterdam.

Max Zeumer, vicepræsident for international business, fastslår, at Flixbus vil køre mellem flere store og mellemstore byer i Danmark, men han vil endnu ikke sætte bynavne på, skriver Politiken Rejser.

Flixbus benytter sig af samme prispolitik som f.eks. flyselskaber. Det betyder, at en rejse i julen er dyrere end på en stille hverdag i november.

”Men det vore kunder godt klar over og de ved, at de skal bestille i god tid for at få den bedste pris. Men det vil altid være dyrere at rejse i juledagene end på stille hverdage i november”, siger Max Zeumer.

Flixbus har til gengæld ikke gebyrer serviceydelser. Med i billetprisen er to stk. stor bagage på tilsammen 30 kg samt et stk. håndbagage. Skal man have endnu mere med, skal man betale 39 kroner for endnu et stk. bagage på højst 15 kilo.

Busserne kan også have cykler med. Det koster 69 kroner. Wi-fi i bussen er gratis.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.