Tyske lavprisbusser på danske ruter

service-headerTil foråret bliver der øget konkurrence til de danske busselskaber når tyske Flixbus begynder at køre på ruter i selve Danmark. Allerede nu kører Flixbus på ruter fra København og Kolding til Berlin og Amsterdam.

Max Zeumer, vicepræsident for international business, fastslår, at Flixbus vil køre mellem flere store og mellemstore byer i Danmark, men han vil endnu ikke sætte bynavne på, skriver Politiken Rejser.

Flixbus benytter sig af samme prispolitik som f.eks. flyselskaber. Det betyder, at en rejse i julen er dyrere end på en stille hverdag i november.

”Men det vore kunder godt klar over og de ved, at de skal bestille i god tid for at få den bedste pris. Men det vil altid være dyrere at rejse i juledagene end på stille hverdage i november”, siger Max Zeumer.

Flixbus har til gengæld ikke gebyrer serviceydelser. Med i billetprisen er to stk. stor bagage på tilsammen 30 kg samt et stk. håndbagage. Skal man have endnu mere med, skal man betale 39 kroner for endnu et stk. bagage på højst 15 kilo.

Busserne kan også have cykler med. Det koster 69 kroner. Wi-fi i bussen er gratis.