Tyske sommerhusturister kommer igen næste år

sommerhusIfølge Danmarks Statistik stod tyskere for 1,4 millioner overnatninger i danske sommerhuse i juli, hvilket svarer til en fremgang på 20% i forhold til 2014.

I perioden fra januar til juli, er fremgangen 11% for tyskernes vedkommende. Det forklares ved, at den tyske sommerferie har ligget anderledes i år end i 2014, og at sommeren 2014 var exceptionelt god, skriver finans.dk.

Kaj Frederiksen, adm. direktør for Sol og Strand og formand for Feriehusudlejernes Brancheforening: ”Først og fremmest er produktet og forholdet mellem pris og ydelse i orden, men tyskerne er også meget bevidste om, at der skal være sikkert. Derfor har de formentlig fravalgt Nordafrika og Tyrkiet på grund af uro, ligesom de ikke er specielt populære i Grækenland”.

Antallet af gennemførte og forudbestilte overnatninger i 2015 hos Sol og Strand ligger næsten 6% over niveauet fra 2014, der var rekordsommer. Endnu bedre ser det ud næste år, hvor Sol og Strand har knap 18% flere forudbestillinger end på samme tid sidste år. For tyskerne er der tale om en stigning på 15%.

Tallene fra Danmarks Statistik viser, at hollænderne har fået større appetit på ferie i Danmark med en fremgang i 2015 på 18%. Til gengæld er antallet af svenskere faldet med 8%.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.