Tyske turister vender tilbage

sommerhus novasolEn ny tilfredshedsundersøgelse blandt kystturister i Danmark viser, at de tyske turister vurderer deres ferie i Danmark højt.

Nye tal fra Novasol bekræfter, at tyske turister igen har fået øjnene op for det danske feriehus.

Turisterne er glade for Danmark. Det viser Dansk Kyst & Naturs årlige tilfredshedsundersøgelse. Sammen med nordmændene er det særligt de tyske turister, som sætter pris på ferien i Danmark; med 5 som højest mulige rating, vurderer tyskerne i gennemsnit, at deres ferie fortjener 4,7. Hvor nordmændene længe har indtaget førstepladsen, er tyskernes placering udtryk for, at gruppen, som har været på tilbagetog i Danmark, nu vender tilbage.

Siden storhedstiden i 90’erne har dansk turisme gennemgået en svær periode, og i 2013 var antallet af feriegæster rekordlavt – ikke mindst når det kom til tyske gæster. I dag siger produkt og servicechef hos Novasol Susanne Østergaard: “Allerede i 2014 så vi fremgang, og 2015 har været et rekordår, når det kommer til tyske feriegæster. Mellem 2014 og 2015 har vi set en stigning på 9%.”

”Samme mønster tegner sig for 2016, hvor salget til tyskere indtil videre ligger 18% niveauet sidste år. Vi glæder os til at byde de mange nye lejere velkommen, og forberedelserne er allerede i fuld gang.”

“Hos Novasol oplever vi vækst fra alle kundegrupper, men specielt småbørnsfamilier vender tilbage. I 2015 har vi solgt 21% flere uger til netop denne gruppe. I samme periode er antallet af tyske rejsende uden børn vokset med 12%,” fortæller Susanne Østergaard.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.