Tyskland hitter hos danskerne

Næsten hver anden dansker over 18 år, har planlagt en tur til udlandet i løbet af efteråret. De fleste nøjes med en sviptur over grænsen, men også Spanien, Storbritannien, Tyrkiet er populære efterårsdestinationer.

Det viser en ny undersøgelse fra Forex Bank blandt 1.542 danskere fra hele landet. Om det er grænsehandel eller Oktoberfest der lokker, vides ikke, men Tyskland er dette efterår danskernes favoritdestination. 19% af de udrejsende danskere vælger at krydse den tyske grænse i disse måneder. Også Sverige, lokker mange danskere en tur over sundet, men overhales dog af Spanien, Storbritannien og Tyrkiet i popularitet.

Nationschef for Fores Bank, Joakim Husted:

”I både Tyskland, Spanien, Storbritannien og Tyrkiet tager mange butikker, restauranter, taxaer og turistattraktioner kun imod kontanter som betalingsmiddel. Især i Tyskland overraskes mange over, hvor få steder man kan betale med kort. Tyskland har i stedet et nationalt betalingskort, EC-kortet, som i stor udstrækning anvendes i stedet for de traditionelle bankkort i butikkerne. Derfor er det en god idé at medbringe kontanter.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.