Uddannelse starter på Mallorca

trainees bravoTil september går 45 revisor-trainees ombord på flyet for at kickstarte deres toårige uddannelse og det er en rigtig god forretning for revisionsvirksomheden BDO.

”Det er ganske enkelt billigere end at holde kursus herhjemme, og vi får flere dage sammen med vores nye trainees – det giver et stærkere fundament. Normalt har vi fire dage, men på Mallorca får vi en uge uden det koster ekstra. Det giver mere tid til undervisning, teambuilding og oplevelser for de trainees, der i Danmark fordeles på vores 31 kontorer”, siger Anja Offenberg, uddannelseskonsulent i BDO.

”Vi mærker stigende efterspørgsel om kursus i udlandet, og jeg tror, at interessen stiger endnu mere, når danskerne finder ud af, at der er penge at spare. Hvis man ikke lige vil holde kursus midt i ferieperioder er det ofte billigere at flyve sydpå. Og kursusforholdene er lige så gode, fortæller Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Det er da heller ingen hemmelighed, at de nye elever synes det er noget federe at skulle starte deres uddannelse på Mallorca end i fx Vejle”, siger Anja Offenberg.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.