Udlandet hitter fra Aalborg Lufthavn

November 2017 blev den største november i Aalborg Lufthavns historie – med massiv vækst i udenrigstrafikken. Desuden blev der sat gang i opgradering af landingssystemet, så fly kan lande i al slags vejr.

Den store vækst i udenrigstrafikken fortsætter, og måneden blev den største november nogensinde i lufthavnens historie – med en fremgang på 4,2% i forhold til november 2016 og 3,3%, hvis man kigger på den seneste november-rekord i 2013. Fremgangen sker på trods af en tilbagegang i charter- og indenrigstrafikken. 119.210 passagerer rejste til og fra lufthavnen i november 2017 mod 114.456 i november 2016.

For nyligt offentliggjorde YouGov Brandindex sin nyeste rapport over de mest anbefalede brands i Danmark. For andet år i træk befinder Aalborg Lufthavn sig på en 7. plads blandt mærker som Lego, Netflix og MobilePay.

”Vi er meget glade for igen at ligge på en 7. plads og som den eneste lokale virksomhed i Top-10. Det er et kæmpe skulderklap til alle lufthavnens medarbejdere, der hver dag gør en stor indsats for at give passagererne en god start på rejsen”, siger Søren Svendsen.

I november 2017 var der fremgang i udenrigstrafikken på 54,8%. 33.732 passagerer fløj til og fra udlandet med rutefly mod 21.796 passagerer i november 2016.

Der var en tilbagegang i indenrigstrafikken på 6,8%. 79.072 rejste indenrigs i november 2017 mod 84.819 i samme måned sidste år. Derudover var der 6.406 chartergæster mod 7.841 i november 2016. Det giver en samlet tilbagegang i chartertrafikken på 18,3%.

Nyt landingssystem i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn styrker ruteudvikling

Ryanair åbner Aalborg-rute i september

x

Læs Også

Etihad afviser nyt udsalg blandt flyselskaber

Der er ingen planer om at sælge de 24 procent i Indiens næststørste flyselskab, siger Etihad Airways, der sidste år trak sig ud af ejerskabet af både airberlin og Alitalia.

Swiss klar med ny First Class Lounge

På mandag åbner Star Alliance-medlemmet sin nye lounge til passagerer på første klasse i Zürichs lufthavn – Swiss vil også hente ankommende First Class-passagerer ved flyet og i limousine køre dem til paskontrollen.

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.