Ugenert pool og privatliv

its179_pool_01De fleste, der vælger en ferie sydpå, vil gerne have adgang til strand eller pool og flere vælger at få privat pool – helst helt ugenert for nysgerrige blikke og trængsel ved poolkanten.  

Hos Novasol AS kan man finde alle former for ferieboliger med pool. Her kan man vælge feriebolig med fælles pool – noget mange børnefamilier vælger, men flere og flere foretrækker en villa eller et feriehus med privat, og ikke mindst ugenert pool.

Det sidste er blevet et hit og derfor er ferieboliger med denne form for pool blevet kategoriseret hos Novasol: ”Vi oplever at tendensen i retning af privatliv i ferien, også indebærer at man ønsker at kunne sole sig og tage en dukkert i fred for nysgerrige blikke,” siger salgschef Philip Kildegaard.

Feriehuse med ugenert pool findes i stort set alle lande i Sydeuropa, men også i Skandinavien hvor poolen som regel bare at finde indendørs. I Sydeuropa ligger feriehusene med ugenert pool enten i fredfyldte omgivelser, væk fra anden beboelse eller omgivet af en mur eller beplantning, der skærmer for nysgerrige blikke.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.