Uheldigt krydstogtskib undersøges

Tidligere i 2009 blev skibet angrebet af pirater, hvorefter det kom ud for en voldsom storm, som gav betydelige ødelæggelser og nu er det for tredje gang ramt af en virus, som giver folk ombord maveonde, skriver news.com.au ifølge jp.dk.

 

I løbet af året har 541 passagerer og besætningsmedlemmer  været syge ombord på skibet. Senest er 250 passagerer ramt af maveonde, hvilket tvinger skibet fra Kanarieøerne til Dover for at blive grundigt undersøgt og gennemrenset. Skibet modtages af både sundhedsmyndigheder og læger, som skal hjælpe de syge.

 

Det 43.000 ton store krydstogtskib kan imødese en så grundig rengøring, at det kan blive tilbageholdt i havnen på ubestemt tid.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.