UK opfordrer USA til at åbne for Norwegian

norwegian 787Den britiske regering har opfordret de amerikanske myndigheder til at tillade Norwegians britiske datterselskab flyvninger til USA trods modstand fra fagforeninger og konkurrerende flyselskaber.

USA’s luftfartsmyndigheder har stadig ikke truffet beslutning i sagen, og Norwegian flyver til USA fra England på sine norske licenser, selv om flyselskabet sidste år fik en britisk licens til flyvninger på Asien, Sydamerika og Sydafrika, men endnu ikke på USA.

Generaldirektøren for UKs Civil Aviation, Patricia Hayes, skrev til US Department of Transportation, for at rykke for godkendelse af ansøgningen med baggrund i Open Skies aftalen mellem EU og USA.

Ifølge Patricia Hayes kommer USA’s godkendelser normalt efter 53 dage i gennemsnit, mens den pågældende ansøgning fra Norwegian nu har hvilet i over 60 dage.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.