UK opfordrer USA til at åbne for Norwegian

norwegian 787Den britiske regering har opfordret de amerikanske myndigheder til at tillade Norwegians britiske datterselskab flyvninger til USA trods modstand fra fagforeninger og konkurrerende flyselskaber.

USA’s luftfartsmyndigheder har stadig ikke truffet beslutning i sagen, og Norwegian flyver til USA fra England på sine norske licenser, selv om flyselskabet sidste år fik en britisk licens til flyvninger på Asien, Sydamerika og Sydafrika, men endnu ikke på USA.

Generaldirektøren for UKs Civil Aviation, Patricia Hayes, skrev til US Department of Transportation, for at rykke for godkendelse af ansøgningen med baggrund i Open Skies aftalen mellem EU og USA.

Ifølge Patricia Hayes kommer USA’s godkendelser normalt efter 53 dage i gennemsnit, mens den pågældende ansøgning fra Norwegian nu har hvilet i over 60 dage.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.