UM fraråder rejser til Libanon

Udenrigsministeriets Rejsevejledning fraråder alle rejser og ophold i grænseområderne mod Syrien.

I sin opdaterede rejsevejledning skriver Udenrigsministeriet blandt andet:

”Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til og ophold i grænseområderne til Syrien og den nordlige del af Bekaa-dalen (nord for Baalbek), samt ikke-nødvendige rejser til de palæstinensiske flygtningelejre, Tripoli og omegn, og til det sydlige Libanon syd for Litani-floden”.

Terrortruslen i Libanon er generelt høj. Rejsende bør derfor udvise forsigtighed under ophold i landet og udnytte kontakter til lokale for at orientere sig om situationen. Man bør undgå eventuelle demonstrationer og til stadighed holde sig orienteret om hurtige udrejsemuligheder på egen hånd”.

Den 19. oktober dræbte ifølge åbne kilder en bilbombe i et kristent kvarter i Beirut otte personer, herunder en højtstående politiofficer, samt sårede et større antal. Voldelige reaktioner herpå opstod efterfølgende rundt om i landet”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.